Reiki opleiding

Steeds meer massagesalons en wellness praktijken bieden vandaag de dag Reiki aan. Dankzij een Reiki opleiding leer je hoe je zelfstandig een Reiki behandeling kan geven. Reiki activeert het zelfhelende vermogen van je eigen lichaam. Na afloop van de Reiki opleiding leer je hoe je blokkades in het lichaam kan weghalen. Je leert tevens hoe je weer energie door je lichaam kan laten stromen. Als Reiki master mag je zelfstandig Reiki behandelingen geven en kan je dit aanbieden in je eigen praktijk. Reiki kan een mooie toevoeging zijn aan de behandelingen die je dagelijks in je praktijk geeft.

Een eigen praktijk met Reiki opzetten

Als je de Reiki opleiding gevolgd hebt dan heb je de optie om zelfstandig een eigen praktijk op te zetten. Het is zelfs mogelijk om patiënten op afstand te behandelen. Hierdoor hoeft een patiënt lang niet altijd langs te komen. Hoe dit precies in z’n werking gaat leer je allemaal tijdens de Reiki opleiding. Wij zijn officieel erkend als Reiki instructeur en mogen je opleiden tot Reiki master. Uiteraard is het ook mogelijk om deel te nemen aan de Reiki deelnamen. Dit is verplicht om officieel een diploma voor Reiki master te mogen ontvangen.

Combineer een Reiki opleiding met een opleiding tot masseur

Ben je van plan om zelfstandig met een eigen praktijk aan de slag te gaan? Je kan eventueel overwegen om een Reiki opleiding te combineren met een opleiding masseur. Samen gaan we aan de slag om een professionele opleiding tot masseur en Reiki master te volgen. Als je de volledige opleiding volgt dan sluit je deze zelfs af met een stageperiode. Hierin leer je binnen een andere praktijk Reiki en professionele massages toepassen. Je wordt door ons echt volledig klaar gestoomt om aan de slag te gaan als Reiki master of professioneel masseur. Uiteraard is de opleiding masseur ook los te volgen zonder Reiki opleiding.

Leer letterlijk de fijne kneepjes van het vak

Tijdens de opleiding masseur zorgen we er echt voor dat je alles tot in detail leert. We leren je echt letterlijk de fijne kneepjes van het vak. Zo kan je straks volledig zelfstandig massages geven. Het is zelfs mogelijk om als zelfstandige aan de slag te gaan. Onze diploma’s zijn zelfs erkend bij de vakbranches. Je kan je zo zelfs als zelfstandige aansluiten bij onze vakbranche en aan de slag gaan met een eigen praktijk waarin je zelfstandig massages gaat geven.