Helpend Hart: Waarom Een Periodieke Gift aan Bartiméus Het Verschil Maakt

Stel je eens voor: een wereld waarin iedereen gelijke kansen krijgt, ongeacht beperkingen. Bartiméus streeft al jaren naar deze visie door zich in te zetten voor mensen met een visuele beperking. Jij kunt een cruciale rol spelen in het verwezenlijken van deze droom door het doen van een periodieke gift aan Bartiméus.

Wat is een periodieke gift?

Een periodieke gift is een schenking die je voor minstens vijf jaar vastlegt in een schriftelijke overeenkomst met een goed doel, zoals Bartiméus. Dit soort schenking biedt zowel jou als donateur als het goede doel voordelen.

Wat maakt een periodieke gift aan Bartiméus zo waardevol?

  1. Continuïteit in ondersteuning: Door regelmatig te schenken, help je Bartiméus om een stabiele inkomstenstroom te behouden. Dit stelt hen in staat om langetermijnprogramma’s te plannen en continu hoogwaardige zorg en ondersteuning te bieden aan mensen met een visuele beperking.
  2. Fiscale voordelen: Als donateur profiteer je van belastingvoordelen bij een periodieke gift. Door de schenking vast te leggen in een overeenkomst, kun je in aanmerking komen voor belastingaftrek. Dit betekent dat je een deel van je gift terugkrijgt van de Belastingdienst, afhankelijk van je inkomen en de hoogte van de schenking.
  3. Impact: Jouw periodieke gift maakt direct verschil in het leven van mensen met een visuele beperking. Het stelt Bartiméus in staat om innovatieve programma’s te ontwikkelen, onderzoek te doen naar nieuwe behandelmethoden en de levenskwaliteit van mensen met een visuele beperking te verbeteren.

Bartiméus: Een Bron van Hoop

Bartiméus staat bekend om haar toewijding aan het ondersteunen van mensen met een visuele beperking. Of het nu gaat om het bieden van educatieve programma’s, revalidatie, of het ontwikkelen van hulpmiddelen, Bartiméus blijft zich inzetten voor het verbeteren van levens.

Jouw periodieke gift kan een verschil maken in het leven van deze individuen. Het gaat niet alleen om geld geven, maar om de kracht van solidariteit en hoop. Door te geven aan Bartiméus draag je bij aan een inclusievere wereld waarin iedereen de kans krijgt om zijn volledige potentieel te bereiken.

Hoe kun je een periodieke gift doen aan Bartiméus?

Het proces om een periodieke gift te doen aan Bartiméus is eenvoudig. Neem contact op met Bartiméus voor meer informatie over hoe je een overeenkomst voor een periodieke gift kunt opstellen. Zij kunnen je helpen bij alle stappen en eventuele vragen beantwoorden.

Samen kunnen we het leven van mensen met een visuele beperking veranderen en hoop brengen. Overweeg vandaag nog om een periodieke gift te doen aan Bartiméus en word een essentieel onderdeel van de beweging die levens verandert.