Betonschutting

Ben je op zoek naar een duurzame omheining voor je tuin? Een betonschutting is de oplossing om je tuin op een slimme manier af te schermen. Je krijgt zo de volledige privacy in je eigen tuin. De afscheiding is geluidsarm en daarnaast heb je geen onderhoud meer nodig. Doordat de betonschutting veel langer meegaat dan een douglas hout schutting is dit de perfecte oplossing. Vooral als je eenmalig wilt investeren in een nieuwe schutting en je er daarna geen omkijken meer naar wilt hebben. Dan kan je direct kiezen voor een betonschutting in je eigen achtertuin.

Steeds meer woningeigenaren gaan voor de betonschutting

Het lijkt bijna een trend in Nederland te worden, maar steeds meer woningeigenaren kiezen bewust voor een betonschutting. Tegenwoordig kan je ze ook in diverse designs bestellen. De schutting wordt volledig op maat van je tuin gemaakt en geplaatst. Je kan zelfs kiezen voor een betonschutting met houtlook. Zo komt de betonschutting natuurlijk over, maar is het net zo robuust en sterk als een muur om je tuin. Doe gerust inspiratie op bij onze website. Je krijgt zo een idee wat er allemaal mogelijk is met een betonschutting. Maar ook hoe je de schutting op maat kan laten maken voor je achtertuin.

Ga voor een natuurlijke omheining met een Douglas houten schutting

We kiezen ook steeds vaker voor een natuurlijke omheining met hout. Zo plaatsen we in Nederland steeds vaker een Douglas houten schutting. Douglas is een duurzaam houtsoort maar vrij voordelig in aanschaf. Het is niet veel duurder dan het goedkoopste houtsoort. Alleen gaat een Douglas houten schutting veel langer mee. Uniek aan Douglas is de oranje kleur die het heeft direct na plaatsing. Door de natuur zal dit vergrijzen waardoor de oranje kleur uiteraard niet blijvend is. Wil je dit wel? Dan kan je de schutting in de beits zetten en de oranje kleur behouden.

Laat een Douglas houten schutting plaatsen

Wil je graag een professionele nette schutting in de tuin plaatsen? Laat je nieuwe schutting dan plaatsen door één van onze experts. Wij plaatsen de schutting direct in de achtertuin en zorgen voor maatwerk. Zo heb je er zelf geen omkijken meer naar. Wil je graag een Douglas houten schutting combineren met beton? Dan hoort dit ook tot de mogelijkheden. We kunnen bijvoorbeeld de onderste rand van beton maken en hier de schutting op monteren met betonpalen. Dit is één van de vele opties die we aanbieden binnen ons bedrijf!